Lesaanbod

  Zumba® (60 min)

Perfect voor iedereen (12+) en elk lichaam! Elke Zumba® les is ontworpen om mensen samen te brengen en te laten zweten. We halen de “work” uit de workout door bewegingen met een lage intensiteit en hoge intensiteit af te wisselen voor een interval-stijl, calorieverbrandend dansfitnessfeest. Zodra de Latijns-Amerikaanse- en Wereldritmes het overnemen, merk je waarom de Zumba® Fitness les vaak een training in vermomming wordt genoemd. Super effectief? Check. Super leuk? Check en check.

 Zumba Gold® (45 min)

Perfect voor beginners (12+) en actieve senioren (50+) die op zoek zijn naar een aangepaste Zumba® les die de originele, geliefde bewegingen op een lagere intensiteit nabootst. Het ontwerp van de les introduceert eenvoudig te volgen Zumba®choreografieën die zich richten op balans, bewegingsbereik en coördinatie. Zet je schrap om te zweten en bereid je voor om met een krachtig en sterk gevoel  naar huis te gaan.

 Zumba Kids (45 min)

Perfect voor onze jonge Zumba® fans! Kinderen van 7 tot en met 11 jaar krijgen de kans om actief te zijn en te jammen op hun favoriete muziek. LatinVibe Kids klassen bevatten kind vriendelijke routines gebaseerd op originele Zumba® choreografieën. We ontleden de passen, voegen spellen, activiteiten en culturele verkenningselementen toe aan de lesstructuur.

Zumba Kids Jr. (45 min)

Perfect voor onze jongere Zumba® fans! Kinderen van 4 tot en met 6 jaar krijgen de kans om bij te praten met vriendjes en te jammen op hun favoriete muziek. LatinVibe Kids Jr. klassen zijn rockende, energieke dansfeestjes en bevatten kind vriendelijke routines. We ontleden de passen, voegen spellen, activiteiten en culturele verkenningselementen toe aan de lesstructuur.

 Hip-hop (60 min)

Leeftijdscategorie 16+. De Hip hop party/club dansstijl is onderverdeeld in drie periodes: 80’s Old School, 90’s Mid School en de New School. Hip hop is ontstaan in de begin jaren ’70, het is niet specifiek een dansstijl maar een cultuur waarbij het gevoel van “eenheid” sterk naar voren werd gebracht in DJ-ing, MC-ing, Graffiti en Bboying. Het begon met de uit Jamaica afkomstige DJ Kool Herc die in de eind jaren ’60 en begin jaren ’70 straatfeesten organiseerde. Hij wilde op deze manier de jongeren uit de New Yorkse wijk de “Bronx” van het straatbende-geweld af houden.

 Hip-hop Teens (60 min)

Leeftijdscategorie 12 t/m 16 jaar. De Hip hop party/club dansstijl is onderverdeeld in drie periodes: 80’s Old School, 90’s Mid School en de New School. Hip hop is ontstaan in de begin jaren ’70, het is niet specifiek een dansstijl maar een cultuur waarbij het gevoel van “eenheid” sterk naar voren werd gebracht in DJ-ing, MC-ing, Graffiti en Bboying. Het begon met de uit Jamaica afkomstige DJ Kool Herc die in de eind jaren ’60 en begin jaren ’70 straatfeesten organiseerde. Hij wilde op deze manier de jongeren uit de New Yorkse wijk de “Bronx” van het straatbende-geweld af houden.

 Hip-hop Kids (45 min)

Leeftijdscategorie 7 t/m 11 jaar. De Hip hop party/club dansstijl is onderverdeeld in drie periodes: 80’s Old School, 90’s Mid School en de New School. Hip hop is ontstaan in de begin jaren ’70, het is niet specifiek een dansstijl maar een cultuur waarbij het gevoel van “eenheid” sterk naar voren werd gebracht in DJ-ing, MC-ing, Graffiti en Bboying. Het begon met de uit Jamaica afkomstige DJ Kool Herc die in de eind jaren ’60 en begin jaren ’70 straatfeesten organiseerde. Hij wilde op deze manier de jongeren uit de New Yorkse wijk de “Bronx” van het straatbende-geweld af houden.

 Hip-hop Kids Jr. (45 min)

Leeftijdscategorie 4 t/m 6 jaar. De Hip hop party/club dansstijl is onderverdeeld in drie periodes: 80’s Old School, 90’s Mid School en de New School. Hip hop is ontstaan in de begin jaren ’70, het is niet specifiek een dansstijl maar een cultuur waarbij het gevoel van “eenheid” sterk naar voren werd gebracht in DJ-ing, MC-ing, Graffiti en Bboying. Het begon met de uit Jamaica afkomstige DJ Kool Herc die in de eind jaren ’60 en begin jaren ’70 straatfeesten organiseerde. Hij wilde op deze manier de jongeren uit de New Yorkse wijk de “Bronx” van het straatbende-geweld af houden.

 House dance (60 min)

Leeftijdscategorie 16+. House dance is begin jaren tachtig ontstaan in de clubs van de Amerikaanse steden Chicago en New York en wordt gedanst op house muziek. House dance kun je vooral herkennen aan het snelle voetenwerk, ingewikkelde passen en vloeiende lichaamsbewegingen (romp). En ook bewegingen op de grond (vloerwerk) mogen niet ontbreken. House dance is een combinatie van Footwork, Jacking en Lofting.

 House dance Teens (60 min)

Leeftijdscategorie 12 t/m 16 jaar. House dance is begin jaren tachtig ontstaan in de clubs van de Amerikaanse steden Chicago en New York en wordt gedanst op house muziek. House dance kun je vooral herkennen aan het snelle voetenwerk, ingewikkelde passen en vloeiende lichaamsbewegingen (romp). En ook bewegingen op de grond (vloerwerk) mogen niet ontbreken. House dance is een combinatie van Footwork, Jacking en Lofting.

 Aqua Zumba® (45 min)

Perfect voor degenen (16+) die succesvol willen zijn door het toevoegen van een lage intensiteit/hoge intensiteit  watertraining aan hun fitnessroutine. Aqua Zumba® combineert de Zumba®filosofie met waterweerstand voor een zwembadfeest dat je niet mag missen! Tijdens een Aqua Zumba® les ervaar je minder schokken op je gewrichten waardoor je echt kunt loslaten. Water zorgt voor een natuurlijke weerstand, dit houdt in dat elke stap een uitdaging is en bijdraagt aan het versterken van je spieren.

 STRONG By Zumba (60 min)

Stop met het tellen van herhalingen, start met het training op de maat. STRONG by Zumba combineert lichaamsgewicht, spierversteviging, cardio en spring trainingsbewegingen gesynchroniseerd met originele muziek die speciaal ontworpen is om bij elke beweging te passen. Elke Squat, elke lunge, elke burpee wordt ondersteund door de muziek. Het helpt je om het vol te houden tot de laatste herhaling en misschien zelf vijf meer!

 STRONG By Zumba (30 min)

Stop met het tellen van herhalingen, start met het training op de maat. STRONG by Zumba combineert lichaamsgewicht, spierversteviging, cardio en spring trainingsbewegingen gesynchroniseerd met originele muziek die speciaal ontworpen is om bij elke beweging te passen. Elke Squat, elke lunge, elke burpee wordt ondersteund door de muziek. Het helpt je om het vol te houden tot de laatste herhaling en misschien zelf vijf meer!